МЕНЮ
Вашата количка

Дървени въглища за барбекю - 3 кг

Дървени въглища за барбекю - 3 кг

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Дървени въглища, произведени по традиционна екологично чиста технология с изключително внимание към качеството. 100% натурални късове в различна големина и форма. Адаптивни към промените на кислород, което позволява превъзходен контрол на температурата и безпроблемна работа.

Характеристики:
- Опаковка: 3 кг
- Размер: различна големина и форма

Начин на употреба:

Част от въглищата се разстилат на дъното на скарата. За разпалване се използва течност за разпалване на барбекю или дървени разпалки. 2-3 минути след разпалването се добавят още въглища. След като се нажежат, може да започнете да печете. След печене изгасете добре скарата, за да осигурите Вашата безопасност. 

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
9.00 лв.
8.55 лв.
цена без ДДС: 7.13 лв.

Спестявате: 0.45 лв. / бр.

  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 20085
Преглеждания: 211

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.