МЕНЮ
Вашата количка

Геотекстил

Геотекстил

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Геотекстилът е гладък, непрекъснат материал, произвеждан от синтетични, изкуствени или естествени влакна. Намира приложение в пътното строителство, като се използва за стабилизиране на почвата при свлачища и дренаж на пътя.  


Най-широко разпространен е именно при направата на дренаж, като се поставя между чакъла и пясъка, предпазвайки дренажа от запълване с почва и запушване. Може да послужи и при дренажни тръби, предпазвайки ги от запушване от корени или наноси. 


Спецификация:
- Цвят: Сив
- Ширина: 2 м
- Дължина на ролката: 50 м
- Квадратура: 100 кв. м/ролка
- Плътност: 200 гр.


Допълнителните продуктови изображения са илюстративни.


* Потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), когато продуктът е отрязан, по желание на клиента и не е на цяла ролка от 50 м.


ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

1.80 лв.
цена без ДДС: 1.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 017026
Преглеждания: 29214

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.

Етикети: Други, Геотекстил