МЕНЮ
Вашата количка

Ограничаващ профил за лехи - Deco uni

Ограничаващ профил за лехи - Deco uni

Deco uni служи като завършващ профил, който ограничава настилкаta от площи с трева или чакъл и същевременно придава форма на настиланата площ. Подходящ за озеленяване, разделител на почвата, формиране на градини, разделител за градински материали, градинска украса и обикновено се използва за украса и формиране на градини.

Характеристики:
- Дължина: 100 см
- Брой в опаковка: 4 бр.
- Дължина пластмасов пирон: 25 см
- Брой пластмасови пирони в опаковка: 8 бр.

Предимства:
- Лесно поставяне: Поставяането е много лесно и може да бъде инсталиран от всеки без специални технически познания.
- Лесна настройка: Тя е гъвкава и лесно регулируема по прави и извити линии.
- Дизайн на пространството: Можете да го използвате за проектиране на вашето пространство, като го използвате като мярка преди да инсталирате материала, който ще използвате.
- Различен: Има отличително присъствие в пространството.
- Красив резултат: Използването му постига красив резултат и чисти разделителни линии.
- Ниска цена: Комбинирането на ниската цена за закупуване на продукта с неговото лесно и просто поставяне дава рентабилно решение.


Минималният пакет е 1 опаковка, включваща 4 линейни метри и 8 пластмасови пирони.
28.57 лв.
цена без ДДС: 23.81 лв.
  • Наличност: В наличност
  • AKROLITHOS
  • Код: 059703
Преглеждания: 210

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.