МЕНЮ
Вашата количка

Органичен компост - Flora verte

Органичен компост - Flora verte

Компостът е естествен тор, идеален за подхранване на почвата в градината или моравата. Освен че подобрява състава на почвата и добавя към нея необходими за растежа на растенията хранителни вещества в съотношение, близко до оптималното, органичният компост гарантира устойчивост и екологичност.

Компостът Flora Verte е добит в резултат на анаеробно високотемпературно разграждане на биомаса. Изцяло изграден от естествени суровини (биомаса), той се грижи за здравето и състоянието на почвата, което повишава плодородието.

Области на приложение:
- Конвенционално земеделие
- Овощни градини
- Цветя, декоративни растения
- Зеленчукопроизводство
- В разсадници, при ландшафтни дейности
- Рекултивация на нарушени терени и други
- Лозарство
- Лесовъдство
- Разфасовка: 30 л


Въздушна структура на почвата
Използването на органичния подобрител Flora Verte води до увеличаване на микробиологичната активност в почвата. Компостът се разгражда от организмите в хуминова киселина и аминокиселина. По време на този процес е необходим кислород и въздухът се изтегля, което прави структурата на почвата по-въздушна. Благодарение на тази комбинация се създава богата, здрава почва с добро биоразнообразие. Поради това растението може да получи достатъчно хранителни вещества и влажност от почвата, което води до здрава реколта с висока устойчивост срещу болести и вредители.


Дълготрайна наличност
Друго предимство на органичните торове е, че хранителните вещества (азот, фосфор и калий) се доставят постепенно, за разлика от  химическите торове. Органичните торове доставят хранителни вещества само когато бактериите разграждат торовите пелети. В резултат на това може да се види по-дълготрайното наличие на хранителни вещества, което води до по-нисък риск от излугване и изгаряне на корените.

10.90 лв.
цена без ДДС: 9.08 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Flora Verte
  • Код: 0012789
Преглеждания: 149

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.