МЕНЮ
Вашата количка

Осветителна система - SOLAR голяма

Осветителна система - SOLAR голяма

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Осветителна система (павета) за вграждане - SOLAR. Осветителната система предлага елементи с интегрирани слънчеви клетки, генериращи светлина на базата на слънчевата енергия. Не се нуждае от електрическо захранване, автоматично се включва в тъмната част на деня и се изключва в светлата. Устойчива на автомобилно натоварване, безкабелен монтаж, различни цветове. Живота на светодиодите е приблизително 10 години или 30 000 часа. Времето за зареждане, от което се нуждае при слънчево време е 4 часа, а при облачно - 6 часа.

 

Приложение:
- Тротоари
- Пътеки
- Стъпала
- Подходи и пешеходни градински алеи
- Тераси

 

Спецификация:
- Акумулаторни клетки - NI - MH 1.2 V - 1200 mAh
- Соларни клетки - Monocrystallin 2.5 V
- Тип светодиоди SMD 2835
- Работен размер - 200 х 200 х 47 мм
- Работен режим - Излъчва светлина до 10 часа
- IP стойност - IP 67
- Тегло - 1.200 кг

 

Монтаж на соларни настилки по метода на свързаното полагане:
Соларните настилки могат да се монтират и по метода на свързаното полагане, за което съществуват множество възможности и материали, с които да се изпълни монтажа. Препоръчително  е да се оставя работната фуга между паважа и SOLAR-ната настилка. При необходимост производителят препоръчва употребата на монтажни лепила на базата на силикон или епоксидни смоли, в зависимост от типа на площта нейната функционалност и условията на експлоатация. При монтаж на соларните настилки с разтвори на базата на PORTLAND  цимент, вземете под внимание факта, че при цялостното замонолитване на соларната настилка последващ демонтаж без да бъде повредено тялово е невъзможен.

 

Монтаж едновременно с настилката: 
Соларното паве може да се монтира по метода на сухия монтаж. За подготовката на основата са валидни същите изисквания както при полагане на бетонови настилки. При полагане на соларната настилка едновременно с паважа, монтажа става лесно и бързо.

417.11 лв.
цена без ДДС: 347.59 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Semmelrock
  • Код: 069877
Преглеждания: 4894
на 12 вноски по 41.06 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.