МЕНЮ
Вашата количка

Препарат за отстраняване на варовик и циментов шлам - Finalit Nr. 9

Препарат за отстраняване на варовик и циментов шлам - Finalit Nr. 9

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Препарат за отстраняване на варовик и циментов шлам. Отстранява варовикови, солни, гипсови отлагания, както и от алуминиев оксид. Подходящ е за гранит, пасъчник, естествен камък, мрамор, варовик, клинкер, тухли, гранитогрес, керамика, бетонови изделия и др.


Начин на работа:
- След обработка повърхностите трябва да се неутрализират с Finalit Nr. 1, поради това, че Finalit Nr. 9 e киселинен продукт.
- Разрежда се с вода до 1:20 (1 литър стига за до 80 кв.м., според степента на замърсяване)


Характеристики:
- Външен вид: течност, безцветна
- pH стойност: < 2
- Опаковка: 1 л / 5 л
- Съхранение: Да се пази от замръзване. Препоръчителен срок на годност - 1 год. след отваряне на опаковката

113.02 лв.
цена без ДДС: 94.19 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Semmelrock
  • Код: 026262
Преглеждания: 5260

Опции

на 12 вноски по 11.13 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.