МЕНЮ
Вашата количка

Препарат за почистване на мазнини и вакси - Finalit Nr. 11

Препарат за почистване на мазнини и вакси - Finalit Nr. 11

Finalit Nr. 11 е препарат за отстраняване на мазнини и вакси и e подходящ за всички видове материали. Меки камъни, мрамор,варовик, пясъчник, и т.н. Препарат е идеален за почистване на мазнини от барбекюто или петна от кафе, вино и др. Подходящ за павирани или покрити с плочи повърхности.

Когато се намират на открито, настилките са изложени на атмосферни влияния и замърсявания. Често в резултат на естествени природни фактори или ежедневна експлоатация се появяват петна. Някои петна изчезват с времето, но има много такива, които трябва да се отстранят в най-кратък срок. За да запазите по-дълго красотата и инвестицията си, трябва да се погрижите за тях.

Препоръчва се преди употреба почистващите и импрегниращите препарати да се тестват върху малка повърхност.

Характеристики:
- Отстранява петна от мазнини, масла, вакси
- Отстранява мазни остатъци от силиконовите фуги по канта на плочите
- Отстранява петна от вакси по надгробни паметници
- Препарат за специално почистване
- Да се използва неразреден
- Опаковка: 1 кг
- Разход: 1 кг e достатъчен за до 5 кв.м, според степента на замърсяванe


Тази промоция изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
128.52 лв.
106.67 лв.
цена без ДДС: 88.89 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Semmelrock
  • Код: 027207
Преглеждания: 131
на 12 вноски по 10.50 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.