МЕНЮ
Вашата количка

Рапанов мулч - Flora verte

Рапанов мулч - Flora verte

Мулч от смлени рапанови черупки от вида Rapana venosa. Черупките от рапани се изсушават и се смилат в размери на рапановия мулч от 2-4мм. Съдържанието на рапановия мулч е 98,8% калций(CaCO3), има сериозни количества магнезий(Mg), калий(K) и още над 10 полезни микроелементи.

Макар и слабо разтворим във вода, прави алкална среда с рН= 9.00. Голямо предимство е неговата дълготрайност – след полагането му върху почвата, той служи с години, защото като минерален материал не може да бъде разграден от различните микроорганизми до хумус.

Характеристики:
- Материал: рапанови черупки
- Опаковка: 10 кг
- Разход: 15 кг/кв.м
- Фракция: 2 - 4 мм


Приложения:
- Използва се за декорация. Смленият рапанов мулч естествено изсветлява при излагане на слънце, придавайки красиво ярко покритие. Освен това е отличен дренажен слой за подпомагане на оттока на водата, а същевременно като повърхностен мулч служи за задържане на влагата и ограничава растежа на плевелите и вредителите.
- Подхранване на почви, култури и растения. С богатия си, полезен за растенията химичен състав и алкална среда е идеален заместител на изкуствените торове. Рапановият мулч служи и за обогатяване на почвата, подхранване на масовите насаждения, декоративни растения, терариуми и градини.
- В големи количества се използва за: Масовите селскостопански култури, Рекултивация на депа, Ландшафтни дейности при строителство на пътища, Горски фонд, Запръстяване на депонирани отпадъци в депа.
- За декорация и подхранване се насипва слой от 1-2 см. 15кг рапанов мулч е достатъчен за покриване на площ от 1,0 кв.м.

19.90 лв.
цена без ДДС: 16.58 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Flora Verte
  • Код: 047896
Преглеждания: 248

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.