МЕНЮ
Вашата количка

Завършващ профил за стъпала - Алуминиев

Завършващ профил за стъпала - Алуминиев

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Завършващ, алуминиев профил за стъпала. Предназначен е не само да защити повърхностните ръбове на плочите, но и благодарение на рифелованата горна повърхност предпазва от подхлъзване. Специалната форма в долната част на профила осигурява водооткапваща функция.

Приложение:
- Стълбища
- Стъпала

Характеристика:
- Лесен монтаж
- Защитава повърхностните ръбове при оформянето на стъпалата
- Защита от подхлъзване
- Интегриран водооткапващ профил
- Дължина: 120 см
- Ширина: 26.9 см
- Височина: 5.2 см
- Цвят: сребрист / алуминий 

35.19 лв.
цена без ДДС: 29.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Semmelrock
  • Код: 032604
Преглеждания: 6617

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.