МЕНЮ
Вашата количка

Градински мулч - 30 л

Градински мулч - 30 л

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Мулчът е материал, който се разполага върху земята, за да подтиска плевелите и задържа влагата в почвата. През лятото мулчирането защитава корените на растенията от силното слънце, а през зимата предпазва растенията от измръзване.

Мулчирането подобрява общото здраве и облика на ландшафта. Мулчът съхранява влагата чрез опазване на почвата от изсушаване, доказано е, че намалява загубата на влага с около 20% по време на разгара на лятото. Мулчирането също помага да се контролира ерозията и намалява конкуренцията между различните насаждения за вода и хранителни вещества. Мулчирането също помага да се контролира растежа на плевели и нежелани треви, които растат по-добре в горещите и сухи условия. За по-добър ефект се използва в комбинация с геотекстил против плевели.

Ако искате да разберете още как се поставя мулч и какви са различните му приложения, може да прочетете цялата информация в нашия блог.


Характеристики:
- Опаковка: 30 л
- Цвят: кафяв и червен
- Фракция: 0-40 мм
- 100 % натурален продукт

11.30 лв.
цена без ДДС: 9.42 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 071953
Преглеждания: 230

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.