МЕНЮ
Вашата количка

Настилка - Rettango combi

Настилка - Rettango combi

Благодарение на разнообразните си формати, бетонната настилка Rettango може особено лесно да се аранжира, издръжлива е на натоварване и износване и осигурява прекрасна атмосфера. Гарантирано получавате високо качество и възможност да създадете прекрасна атмосфера за всяко пространство.


Характеристики:
- Устойчив на UV - лъчи, замръзване и луга
- Устойчив на натоварване от леки автомобили
- Дебелина: 6 см
- Цветове: червен и охра
- С фаска


Размер на ред:
- 30 х 20 см - 8 бр.
- 20 х 20 см - 9 бр.
- 20 х 10 см - 12 бр.


1 ред = 1.08 кв.м
палет = 10.8 кв.м


Приложение:
- Тераси / площадки
- Улици / подходи
- Алеи / пътеки
- Тротоари / площади
- Зимни градини / дворове
- Паркове / зони за отдих
- Паркинги за леки автомобили


*Примерни схеми за полагане (виж тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

37.26 лв.
цена без ДДС: 31.05 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Semmelrock
  • Код: 062955
Преглеждания: 155

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.