МЕНЮ
Вашата количка

Плочи - Pastella

Плочи - Pastella

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бетонови плочи Пастела, подходящи за терасата, алеите, пътеките в градината и двора, площадката пред дома Ви или дори на тротоара. С плочите ще постигните винаги уникални резултати, благодарение на възможностите за комбиниране с настилка Pastella. Продуктът е с фаска и мита повърхност.

Размер: 40 x 40 х 5 см

Брой в кв.м:
- 6,25 бр.

Акценти:
- Мита повърхност с благородни цветни оттенъци с кварцов пясък
- Устойчивост на UV лъчи, замръзване и луга
- Товароносимост: пешеходен трафик

Употреба:
- Тераси
- Пътеки / Подходи
- Вътрешни дворове
- Зимни градини

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

57.83 лв.
цена без ДДС: 48.19 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Semmelrock
  • Код: 060515
Преглеждания: 8786

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.