МЕНЮ
Вашата количка

Програматор с Bluetooth 5.0 - Pure Vision

Програматор с Bluetooth 5.0 - Pure Vision

Програматорът Pure Vision с Bluetooth 5.0 е създаден да улесни отглеждането на растителни култури. Устройството е предназначено за автоматично поливане на растения разположени във вашата градина, оранжерия, разсадник и др. Предварителното задаване на продължителност и честота на включване е изключително полезно при отглеждане на растения.


Технически характеристики:
- Защита от прах и вода:IP68
- Батерия:Li-ion 18650 2000mAh 3,6V 1бр., включен  в комплекта
- Bluetooth 5.0 (дистанция до 100м)
- Време за напояване:от 1 мин. до 240 мин. за станция
- Съвместим с: Турбина Onda Vision (работи без батерии) / Соларен панел Luce Vision (работи без батерии) / Wi-Fi модул Nuvola Plug in Vision
- Работна температура -10°C до 85°C
- IP68 връзка за зареждане
- Материал: ABS пластмаса

229.30 лв.
цена без ДДС: 191.08 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • RAIN
  • Код: 675482
Преглеждания: 141

Опции

на 12 вноски по 22.57 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.