МЕНЮ
Вашата количка

Програматор за поливни системи - Amico PRO

Програматор за поливни системи - Amico PRO

Програматор Amico PRO е модел, който се настройва в 3 лесни стъпки: стартово време, продължителност и честота на поливането. Свързва се към поливна система за автоматично напояване и може да полива до 240 мин. Той разполага с 2 програми и управлява 1, 2 или 4 зони в зависимост от модела. Притежава също свръзка към датчик за дъжд и е снабден с държач за шахтите на Rain и за залепващите соленоиди на Rain, което позволява програматорът да се свързва по-подредено с холендровата система в шахтата и да не потъва в земята.


Технически характеристики:
- Екран: LCD
- Батерии: 2 х 1.5 (АА)
- Защита: ABS IP68 (защита от прах и вода)
- Време за напояване: от 1 мин. до 240 мин.
- Честота на поливането: от 1 за 15 дни до 4 пъти на ден
- Свързаност: Водоустойчива свръзка с  всички 9 -волтови соленоидни клапани на RAIN свръзка за датчик (за сензор за дъжд)
- Напрежение: 9V

276.19 лв.
цена без ДДС: 230.16 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • RAIN
  • Код: 5127543
Преглеждания: 104

Опции

на 12 вноски по 27.19 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.