МЕНЮ
Вашата количка

Програматор за вътрешен монтаж - C-DIAL

Програматор за вътрешен монтаж - C-DIAL

Програматор C-DIAL за вътрешен монтаж е устройство, с което можете да напоявате до 6 зони и разполага с 2 програми, всяка с по едно дневно включване. За да се възползвате максимално от дългия експлоатационен живот, е добре да го монтирате на закрито и сухо място - в къща, гараж, на верандата и други. Програматорът е предназначен за употреба в по-малки и средни градини.


Технически характеристики:
- Напрежение: 24V
- Материал на кутията: ABS
- Времетраене на поливането: от 1 до 240 минути за зона
- Батерии: Mодел 24 Vac - 2 x AA 1,5 V
- Стартово време за програма: 1
- Свръзка за датчик за дъжд
- Стартиране на помпа
- Голям подсветен дисплей
- Постоянна памет
- Седмичен календар
- Бюджетна функция (10% - 200%)
- Ръчно стартиране
- Функция “Изключено”

136.10 лв.
цена без ДДС: 113.42 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • RAIN
  • Код: 234857
Преглеждания: 132

Опции

на 12 вноски по 13.40 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.