МЕНЮ
Вашата количка

Саксия с напоителна система Lechuza - Cubeto Stone

Саксия с напоителна система Lechuza - Cubeto Stone

Със своята особена форма кашпата Cubeto Stone предлага възможност за креативна аранжировка на растения. Класическите ѝ контури и визия на естествен камък правят саксията изключително подходяща за декорация на градината или дома Ви.


Поливната система на LECHUZA осигурява перфектно водоснабдяване на растенията. Саксията със система за вътрешно напояване, автоматично се грижи за вашите растения, като гарантира, че те ще получават необходимото количество вода и хранителни вещества, необходими за оптимален растеж.


Размер:
- Ф30 x 13.5 см
- Ф40 x 18.3 см

Съдържание: 1 x плантер, 1 x облицовка на плантера, 1 x система за вътрешно напояване и 1 x индикатор за нивото на водата


Цвят: Каменно сив, Пясъчно бежов, Графитено черен, Бял сварц


Характеристики:
- Материал: Висококачествена пластмаса (PP)
- За употреба на закрито и открито
- UV устойчивост
- Лека
- Нечуплива
- При ползване на открито, дренажната тапа може да се извади за оттичане на излишната дъждовна вода
- Резервоар за вода Ф30 x 13.5 / Ф40 x 18.3: 1.6 л / 3 л
- Обем на саксията Ф30 x 13.5 / Ф40 x 18.3: 4.5 л / 11.5 л
- Максимална височина на растенията Ф30 x 13.5 / Ф40 x 18.3: 30 см / 40 см
- Дълбочина на засаждане Ф30 x 13.5 / Ф40 x 18.3: 8 см / 12 см

49.99 лв.
цена без ДДС: 41.66 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Lechuza
  • Код: 332154
Преглеждания: 41

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.