МЕНЮ
Вашата количка

Саксия с напоителна система Lechuza - Delta Premium

Саксия с напоителна система Lechuza - Delta Premium

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

С уникалната си форма, саксиите Delta добавят елегантни акценти към интериора Ви. Във всекидневната или офиса, плавната форма на кашпите със заоблени ъгли осигурява висококачествена рамка за изискани растителни аранжировки.

Вложката за растения с дръжки позволява бърза смяна на растенията, а напоителната система на LECHUZA ще осигури перфектно водоснабдяване на растенията. Саксията със система за вътрешно напояване, автоматично се грижи за вашите растения, като гарантира, че те ще получават необходимото количество вода и хранителни вещества, необходими за оптимален растеж.

Размер:
- Ф29 x 56.5 см
- Ф39 x 75.5 см

Съдържание: 1 x плантер, 1 x облицовка на плантера, 1 x система за вътрешно напояване и 1 x индикатор за нивото на водата

Цветове: Бял гланц, Въглен металик, Червен гланц

Характеристики:
- Материал: Висококачествена пластмаса (PP)
- За употреба на закрито и открито
- UV устойчивост
- Лека
- Нечуплива
- Размери на плантера Ф29 / Ф39: Ф25 / Ф33.5
- Резервоар за вода Ф29 / Ф39: 2.5 л / 5 л
- Обем на саксията Ф29 / Ф39: 8 л / 17 л
- Максимална височина на растенията Ф29 / Ф39: 60 см / 100 см
- Дълбочина на засаждане Ф29 / Ф39: 18 см / 22 см
219.99 лв.
цена без ДДС: 183.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Lechuza
  • Код: 123485
Преглеждания: 432

Опции

на 12 вноски по 21.65 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.