МЕНЮ
Вашата количка

Таймер за поливане - CLICK

Таймер за поливане - CLICK

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

С таймерите от серията CLICK можете да настроите правилната програма за Вашата градина с броени кликове. Те са едни от най-опростените устройства за автоматично напояване, които ще откриете на пазара. Подходящи са за веранди, балкони и малки градини.


Начин на настройване:
Трябва да изберете продължителността на напояването (от 2 до 15 минути), както и интервалът – през 12, 24 или 48 часа. Ако програмирате таймера в 10:00 часа сутринта и го настроите да напоява за 5 минути през 12 часа, то таймерът ще включи напоителната система в 22:00 часа вечерта и ще полива 5 мунити. Монтажът е изключително лесен - закача се на канелка и се свързва с бързи връзки.


Технически характеристики:
- Максимален дебит: 5-25l/min
- Зони/Програми: 1/12
- Вход: 3/4"-1"
- Изход: 3/4"
- Батерии: 2 бр. 1.5 V (AA) - не са включени в комплекта
- Продължителност: 2 min, 5 min, 10 min, 15 min
- Повторения: 12h, 24h, 48h
- Материал:ABS
- Клапани: 9 VDC електрически клапан (вграден)

102.04 лв.
цена без ДДС: 85.03 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • RAIN
  • Код: 2457842
Преглеждания: 432
на 12 вноски по 10.04 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.