МЕНЮ
Вашата количка

Центробежна помпа с двойно работно колело K 45/50 T - IE3 - DAB

Центробежна помпа с двойно работно колело K 45/50 T - IE3 - DAB

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Центробежна помпа с двойно работно колело K 45/50 T - IE3 на марката DAB, проектирана за ползване в херметизиращи модули за водоснабдителни системи за битови, граждански и промишлени нужди. Подходяща за напояване чрез пръскане и други водоснабдителни приложения. Корпус на помпата и супорт на двигателя от чугун. Помпата е снабдена с вградена защита от прегряване и претоварване и кондензатор, перманентно във веригата на монофазната версия. За защита на трифазния двигател се препоръчва използването на термална защита от претоварване, която да отговаря на действащото законодателство.

Технически параметри:
- Максимална мощност: 1100 W
- Основна честота: 50 Hz
- Номинално напрежение-трифазно: 400 V
- Максимален дебит: 6,5 куб.м/ч
- Mаксимален напор: 51 м
- Брой полюси: 2
- Налягане: 16 bar
- Смукателен размер: 1 " 1/4 G
- Присъединителен отвор: 1 " G
- Степен на защита: IP 44
- Тегло: 23,3 кг


1 018.00 лв.
цена без ДДС: 848.33 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • DAB
  • Код: 69835
Преглеждания: 23
на 12 вноски по 100.21 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.