МЕНЮ
Вашата количка

Центробежна помпа с единично работно колело K 12/200 T - DAB

Центробежна помпа с единично работно колело K 12/200 T - DAB

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Центробежна помпа K 12/200 T на марката DAB с едино работно колело, подходяща за битови, граждански, промишлени и селскостопански инсталации и за декантиране, смесване и напояване. Корпус на помпата и супорт на двигателя от чугун. Работно колело е изработено от технополимер или чугун (в зависимост от модела). Задвижващ вал от неръждаема стомана. Въглеродно / Керамично механично уплътнение. Асинхронен, затворен двигател , с охлаждане от външна вентилация. Вградена термална и токова защита и постоянно включен кондензатор на монофазната версия.

Технически параметри:
- Максимална мощност: 750 W
- Основна честота: 50 Hz
- Номинално напрежение-трифазно: 400 V
- Максимален дебит: 20 куб.м/ч
- Mаксимален напор: 18 м
- Брой полюси: 2
- Налягане: 16 bar
- Смукателен размер: 1 " 1/2 G-М
- Присъединителен отвор: 1 " 1/2 G-М
- Степен на защита IP 44
- Тегло 13,7 кг.


664.00 лв.
цена без ДДС: 553.33 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • DAB
  • Код: 69833
Преглеждания: 16
на 12 вноски по 65.36 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.