МЕНЮ
Вашата количка

Центробежна помпа с единично работно колело K 25/1200 T - IE3 - DAB

Центробежна помпа с единично работно колело K 25/1200 T - IE3 - DAB

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Центробежна помпа с единично работно колело DAB K 25/1200 T - IE3 е с максимална мощност 9200 W, напор 40 м, налягане 10 бара и дебит 97 куб.м/ч. Подходяща е за битови, граждански, промишлени и селскостопански инсталации и за декантиране, смесване и напояване. Корпусът на помпата, супортът и работното колело са от чугун. Притежава механично уплътнение - въглерод / керамика. Валът е с ротор AISI 304 X5 Cr Ni 1810 UNI 6900/71. Разполага с индукционен мотор, затворен и с охлаждане с външна вентилация.

Технически параметри:
- Максимална мощност: 9200 W
- Максимален дебит: 97 куб.м/ч
- Mаксимален напор: 40 м
- Основна честота: 50 Hz
- Налягане: 10 бара
- Номинално напрежение: 380-400 V
- Минимална температура на флуида: -15 °C
- Максимална температура на флуида: 110 °C
- Максимална температура на работа: 40 °C
- Смукателна страна: DN 80
- Страна за изпразване: DN 65
- Номинална скорост: 2910 об. / мин
- Степен на защита: IP 44


5 566.00 лв.
цена без ДДС: 4 638.33 лв.
  • Наличност: По заявка
  • DAB
  • Код: 69834
Преглеждания: 10
на 12 вноски по 510.08 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.