МЕНЮ
Вашата количка

Антипаркинг - 10

Антипаркинг - 10

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бетонен паркинг ограничител с формата на топка, особено подходящ за ограничаване на нежелано паркиране по тротоари с интензивно движение на хора. Антипаркинг тялото е изработено от високоякостен бетон и естествена мозайка. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации.

Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозаечната структура създава характерна релефна повърхност. Бетонният ограничител е допълнително защитен с лаково покритие. Това прави изделието още по устойчиво на агресивните атмосферни условия и намалява отлагането на замърсявания. Моделът има възможност за анкериране към подовата настилка.

По желание на клиента в горната част на бетонната сфера може да бъде заработен ринг болт от неръждаема стомана. Той служи за лесен монтаж и позициониране и също така за поставяне на свързващо въже или синджир между отделните ограничители при необходимост. Изделие, което е неподвластно на времето. Посочените характеристики гарантират здравина и дългогодишна експлоатация.

Характеристики:
- Диаметър: 30 см
- Мита мозайка: Сиво
- Тегло: 33 кг

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

178.31 лв.
цена без ДДС: 148.59 лв.
Преглеждания: 3597
на 12 вноски по 17.55 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.

Етикети: Антипаркинг - 10,