МЕНЮ
Вашата количка

Бетонен кош - 182

Бетонен кош - 182

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон и естествена релефна мозайка съчетани с елементи от висококачествен метал. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и възможност за комбинации в различни цветове.  Повърхността е релефна и обработена със специално защитно покритие. То намалява отлагането на замърсявания и повишава още повече устойчивостта на изделието към агресивните атмосферни условия.

Металните компоненти са галванизирани и прахово боядисани. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и повишават експлоатационните му характеристики. Възможността за анкериране към подовата настилка, както и  здравината на материалите, от които е изработен, гарантират дългогодишната му експлоатация. Кошът се предлага в два варианта на металния капак – без пепелник и с пепелник. 

Пепелникът е изработен от инокс и разполага със специално проектиран събирателен съд, който не позволява смесването на догарящите цигари с боклука. Събирателният съд е с иновативно разработен механизъм, позволяващ лесно почистване. Бетонният кош има вътрешен контейнер от поцинкован метал за събиране на отпадъците, предоставящ лесен достъп за поддръжка.

Характеристики:
- Височина: 90 см
- Ширина: 39 см
- Дължина: 39 см
- Мита мозайка: Пръскано
- Метални елементи по RAL: 3001
- Тегло: 160 кг

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

1 061.42 лв.
цена без ДДС: 884.52 лв.
Преглеждания: 1569
на 12 вноски по 104.48 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.

Етикети: Бетонен кош - 182,