МЕНЮ
Вашата количка

Бетонен кош - 43

Бетонен кош - 43

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Модел от продуктовата гама бетонни кошчета на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ, изработен от бетон, висококачествен метал и сертифицирана дървесина. Бетонът е високоякостен, армиран с мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Естествените камъни са с дефинирана големина и могат да се комбинират в различни цветове.

Повърхността е с характерен релеф. Върху дървените ламели и мозайката е нанесено специално лаково покритие, което  предпазва дървесината от гниене и прави изделието още по-устойчиво на агресивните атмосферни условия. Металният капак е  с вграден пепелник. Обработката на металните компоненти чрез методите на галванизация и прахово боядисване, създават висока антикорозионна защита и увеличават експлоатационните характеристики. 

Бетонният кош има вътрешен контейнер от поцинкован метал за събиране на отпадъците, предоставящ лесен достъп за почистване и поддръжка. Възможностите за различни цветови комбинации на мозайката, металните и дървените елементи придават характерна индивидуалност и стил.

Характеристики:
- Височина: 61 см
- Диаметър: 38 см
- Мита мозайка: Кафяво
- Дървен елемент: Палисандър
- Метални елементи по RAL: 9005
- Тегло: 30 кг

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

762.37 лв.
цена без ДДС: 635.31 лв.
Преглеждания: 2317
на 12 вноски по 75.04 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.

Етикети: Бетонен кош - 43,