МЕНЮ
Вашата количка

Бетонен стол - 189

Бетонен стол - 189

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бетонен стол от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, което придава свежест на озеленените пространства. Бетонът е високоякостен и съдържа  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат мозаечна структура като могат да се комбинират в различни цветове.

Бетонът е  допълнително  армиран и фибро подсилен. Естествената мозайка се обработва чрез различни технологични методи, което създава комбинация от огледално полирана повърхност съчетана с нежен релеф. Специално защитно покритие придава на изделието още по-голяма устойчивост към агресивните атмосферни условия.

Стилният дизайн и красотата на използваните естествени материали предоставят възможността за създаване на атрактивни паркови пространства. Бетонният стол може да се съчетае с игрална маса със същата форма (виж ТУК).

Характеристики:
- Височина: 40 см
- Диаметър: 40 см
- Шлайфана мозайка: Пръскано
- Тегло: 60 кг


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

414.18 лв.
цена без ДДС: 345.15 лв.
Преглеждания: 1549
на 12 вноски по 40.77 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.