МЕНЮ
Вашата количка

Бетонна пейка - 185

Бетонна пейка - 185

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изделието е част от продуктовата гама, ориентирана към отворените градски пространства. Елегантно продължение на бетонна пейка модел 157, съчетана с топлотата на сертифицирана дървесина. Пейката е изработена от високоякостен армиран фибро бетон и естествена мозайка.

Мозаечната структура има възможност за различни цветови съчетания и се състои от натурални мраморни или гранитни агрегати. Зоната за сядане е специално проектирана и не позволяват задържането на вода под дървените елементи. Това инженерно решение и лаково покритие на дъските, удължава техния живот и ги предпазва от гниене.

Всички бетонни повърхности са полирани и допълнително обработени с лак, което прави изделието още по-устойчиво на агресивните атмосферни условия. Практично решение за модерните градски пространства.

Характеристики:
- Дължина: 210 см
- Височина: 45 см
- Широчина: 36 см
- Шлайфана мозайка: Сиво
- Дървени елементи: Смърч
- Тегло: 210 кг

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

2 086.39 лв.
цена без ДДС: 1 738.66 лв.
Преглеждания: 2736
на 12 вноски по 205.37 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.