МЕНЮ
Вашата количка

Бетонна пейка - 6

Бетонна пейка - 6

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Пейката е елегантна комбинация, съчетаваща комфорта и топлотата на дървесината и здравината и стабилността на бетона. Поддръжката на конструкцията се осъществява от два крака, изработени от високоякостен фибро бетон и естествена мозайка.

Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни с определена големина и цветови вариации. Бетонната повърхност е с характерен релеф и допълнително обработена с лаково покритие, което прави изделието още по-устойчиво на агресивните атмосферни условия.

Дървесината, от която са изработени дъските е сертифицирана и специално  третирана.  Това запазва характеристиките на материала във времето и го предпазва от гниене. Скрепителните елементи са от неръждаема стомана. Комфортът в зоната за сядане  е запазен чрез специално проектирания ергономичен дизайн. Класическа композиция предназначена за различни градски пространства – паркове, площади, алеи, детски площадки.

Характеристики:
- Дължина: 190 см
- Височина: 80 см
- Широчина: 69 см
- Мита мозайка: Пръскано
- Дървени елементи: Смърч
- Тегло: 105 кг

Схема за сглобяване (виж ТУК)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

936.47 лв.
цена без ДДС: 780.39 лв.
Преглеждания: 1745
на 12 вноски по 92.18 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.