МЕНЮ
Вашата количка

Бетонна пейка - 83

Бетонна пейка - 83

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изработена от високоякостен армиран бетон с фибро структура и натурална мозайка от мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Бетонната пейка е изцяло полирана, което създава нежна гладка повърхност. Мозаечната структура има възможност за различни цветови съчетания.

Повърхността е допълнително обработена със защитно лаково покритие, което прави изделието още по-устойчиво на агресивните атмосферни влияния, намалява отлагането на замърсявания и подобрява хидрофобните свойства на бетона. По цялата дължина на зоната за сядане са проектирани отвори.

Те подпомагат регулиране на температурата на изделието при нагряване от слънчевата светлина и не позволяват задържане на вода по повърхността. Комбинацията между здравина и стабилност, съчетани в пейка 83 предоставят възможността да се любувате на природата и в модерните градски пространства.

Характеристики:
- Дължина: 200 см
- Височина: 45 см
- Широчина: 45 см
- Шлайфана мозайка: Кафяво
- Тегло: 310 кг

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

2 102.40 лв.
цена без ДДС: 1 752.00 лв.
Преглеждания: 1366
на 12 вноски по 206.95 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.