МЕНЮ
Вашата количка

Бетонна саксия - 25

Бетонна саксия - 25

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Саксия изработена от високоякостен бетон и естествена мозайка. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери и възможност за комбинации в различни цветове. Повърхността е релефна и обработена със специално защитно покритие.

Бетонът е армиран и фибро подсилен. Декорацията с хром-никелова лента придава елегантност и стил. Саксията от бетон, с деликатните си овали, е изключително практична и подходяща за създаване на цветни алеи в паркове, а също и като зелен антипаркинг ограничител по тротоари и пред административни сгради.

Идеално решение за аранжиране на пространствата в хотели, частни имоти и градини. Изделие неподвластно на времето. Направете вашият град и вашият дом още по-красиви с кашпите от бетон на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ.

Характеристики:
- Дължина: 150 см
- Височина: 30 см
- Широчина: 45 см
- Мита мозайка: Сиво
- Тегло: 150 кг

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

683.75 лв.
цена без ДДС: 569.79 лв.
Преглеждания: 1644
на 12 вноски по 67.30 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.