МЕНЮ
Вашата количка

Дървена къща за куче

Дървена къща за куче

Здрава кучешка къщичка, изработена от суха иглолистна дървесина, покривът е покрит с битумна хидроизолация с посипка в червен цвят. С масивната си дървена рамка, външната колиба е здрава и издръжлива. Битумната хидроизолация с посипка е устойчива на атмосферни влияния и предпазва от дъжд.

Колибката защитава Вашия домашен любимец от неблагоприятни метеорологични условия и осигурява чудесно място, където вашето куче може да си почива. Дървената колиба ще добави и рустик чар на вашето открито пространство. Кучешката къщичка се доставя сглобена. Може да изберете между 3 различни размера: малка, средна и голяма. 

Характеристики:
- Цвят: Естествено дърво с червен покрив
- Материал: Бор масив/чам
- Покривът е покрит с битумната хидроизолация с посипка
- Подходяща за кучета

Размери (ш / д / в):
- Малка: 50 х 50 х 60 см
- Средна: 60 х 60 х 65 см
- Голяма: 70 х 80 х 85 см

* Възможност за изработка по размери на клиента!

70.00 лв.
цена без ДДС: 58.33 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Други
  • Код: 065875
Преглеждания: 165

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.