МЕНЮ
Вашата количка

Метална пейка - 124

Метална пейка - 124

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Разпродажба! До изчерпване на количествата! Пейка съчетаваща комфорта на сертифицирана дървесина и здравината на метала. Металната конструкция е галванизирана и прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. Дъските са обработени със специално лаково покритие, което ги защитава от агресивните атмосферни условия и удължава техния живот. Елементите свързващи отделните структури са  от неръждаема стомана.

Металните и дървените компоненти имат възможност за различни цветови комбинации. Заедно с класическата композиция комфортът в зоната за сядане е постигнат чрез специално проектирания ергономичен дизайн. Пейката е с опция за анкериране към подова настилка. Фините линии в комбинация с класическият стил я правят подходяща както за външни така и за вътрешни пространства като молове, летища, гари.

Чудесна декорация за паркове, алеи, училища, детски площадки и други обществени зони.Пейка съчетаваща комфорта на сертифицирана дървесина и здравината на метала. Металната конструкция е галванизирана и прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. Дъските са обработени със специално лаково покритие, което ги защитава от агресивните атмосферни условия и удължава техния живот.

Характеристики:
- Дължина: 191 см
- Височина: 82 см
- Широчина: 56 см
- Дървени елементи: Палисандър
- Метални елементи по RAL: 7024
- Тегло: 42 кг
- Налични 1 бр.

Схема за сглобяване (виж ТУК)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

501.40 лв.
цена без ДДС: 417.83 лв.
Преглеждания: 1216
на 12 вноски по 49.35 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.