МЕНЮ
Вашата количка

Метална пейка - 48

Метална пейка - 48

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Олекотен модел от урбанистичната гама продукти на Енчо Енчев- ЕТЕ, заложил на класика и модерен стил в едно. Пейката е елегантна комбинация, съчетаваща комфорта и топлотата на дървесината и здравината и устойчивостта на метала. Дървесината е сертифицирана, а дъските са обработени с лаково покритие.

Това ги предпазва от гниене и удължава техният живот. Металните компоненти на носещата част са галванизирани и прахово боядисани. Тези технологични методи защитават метала от агресивните атмосферни условия и увеличават експлоатационните му характеристики.

Скрепителните елементи свързващи двата основни компонента са от неръждаема стомана. Металната пейка има възможност за анкериране към подовата настилка, а металните и дървените елементи се предлагат в богат набор от цветове. Със своята класическа визия пейката е подходяща за паркове, алеи, училища, детски площадки и други обществени пространства.

Характеристики:
- Дължина: 155 см
- Височина: 84 см
- Широчина: 64 см
- Дървени елементи: Смърч
- Метални елементи по RAL: 9006
- Тегло: 28 кг

Схема за сглобяване (виж ТУК)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

1 038.96 лв.
цена без ДДС: 865.80 лв.
Преглеждания: 1631
на 12 вноски по 102.27 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.