МЕНЮ
Вашата количка

Метална пейка - 50

Метална пейка - 50

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Класическа метална пейка без облегалка - вариант на модел 52. Изработена от сертифицирана дървесина и висококачествен метал. Обработката на металните компоненти чрез методите на галванизация и прахово боядисване, предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики.

Върху дъските е нанесено специално лаково покритие, което ги защитава от агресивните атмосферни условия и удължава техния живот. Елементите свързващи отделните структури са  от неръждаема стомана. Металните и дървените компоненти имат възможност за различни цветови комбинации.

Заради възможността да бъде ползвана от двете си страни е изключително подходяща за силно оживените места с постоянно движение на хора. Пейката еднакво добре допълва пространствата пред модерни сгради, пред работни производствени помещения, пред обществени гари, пристанища, летища и е с опция за анкериране към подовата настилка.

Характеристики:
- Дължина: 190 см
- Височина: 42 см
- Широчина: 54 см
- Дървени елементи: Смърч
- Метални елементи по RAL: 5005
- Тегло: 32 кг

Схема за сглобяване (виж ТУК)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

734.29 лв.
цена без ДДС: 611.91 лв.
Преглеждания: 1499
на 12 вноски по 72.28 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.