МЕНЮ
Вашата количка

Саксия с напоителна система Lechuza - Balconera Cottage

Саксия с напоителна система Lechuza - Balconera Cottage

Balconera Cottage е саксия със система за автоматично напояване, със своя дизайн се вписва перфектно и превръща пространствата в уютен оазис за релакс и наслада. BALCONERA Cottage е изработена от висококачествена, устойчива на атмосферни влияния пластмаса и е лесна за транспортиране.


Поливната система на LECHUZA осигурява перфектно водоснабдяване на растенията. Саксията със система за вътрешно напояване, автоматично се грижи за вашите растения до 12 седмици, като гарантира, че те ще получават необходимото количество вода и хранителни вещества, необходими за оптимален растеж. Плантерът се характеризира със здрави вдлъбнати дръжки за носене, което ви позволява лесно да сменяте растения в него или да вадите облицовката за съхранение през зимата или за засаждане на вашите растения на по-удобно място.


Размери:
- 50 х 19 х 19 см
- 79 х 19 х 19 см


Цветове: Мока, Гранит, Бял, Графит, Пясъчно кафяв, Светло сив


Съдържание
- размер 50см: 1 x плантер, 1 x облицовки на плантера, 1 x система за вътрешно напояване и 1 x индикатор за нивото на водата
- размер 79см1 x плантер, 2 x облицовки на плантера, 1 x система за вътрешно напояване и 1 x индикатор за нивото на водата


Характеристики:
- Материал: Висококачествена пластмаса (PP)
- Размери на плантера (Д х Ш х В): 15.5 x 46.5 см / 2 x 15.5 x 36.5 см
- За употреба на закрито и открито
- Устойчива на замръзване
- UV устойчивост
- Лека
- Нечуплива
- Здрави дръжки за носене
- При ползване на открито, дренажната тапа може да се извади за оттичане на излишната дъждовна вода
- Скобите не са включени
- Резервоар за вода 50 см / 79 см: 3 л / 5 л
- Обем на саксията 50 см / 79 см: 8 л / 12 л
- Подходящ за растения с максимална височина 30 см
- Дълбочина на засаждане: 12 см

79.99 лв.
цена без ДДС: 66.66 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Lechuza
  • Код: 224157
Преглеждания: 79

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.