МЕНЮ
Вашата количка

Саксия с напоителна система Lechuza - Canto Premium 40 high

Саксия с напоителна система Lechuza - Canto Premium 40 high

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Lechuza Canto Premium е саксия със система за автоматично напояване, със своята гланцирана повърхност и прави форми се вписва перфектно във всеки интериор и превръща пространствата в уютен оазис за релакс и наслада. Lechuza Canto Premium е изработена от висококачествена, устойчива на атмосферни влияния пластмаса и е лесна за транспортиране.


Саксията съдържа изключително удобна долна облицовка и система за вътрешно напояване, която автоматично се грижи за вашите растения до 12 седмици, като гарантира, че те ще получават необходимото количество вода и хранителни вещества, необходими за оптимален растеж.


Размери:
- 40 х 40 х 76 см


Цветове: Сребърен металик, Бял гланц, Антрацит


Съдържание: 1 x плантер, 1 x облицовка на дъното на плантера, 1 x система за вътрешно напояване и 1 x индикатор за нивото на водата.


Характеристики:
- Материал: Висококачествена пластмаса (PP)
- Размери на плантера: 34 х 34 см 
- Резервоар за вода: 7 л
- Обем на саксията: 29 л
- Устойчива на замръзване
- UV устойчивост
- Лека
- Нечуплива
- За употреба на закрито и открито
- Подходяща за растения с височина около 100 см
- Дълбочина на засаждане: 25 см
- При ползване на открито, дренажната тапа може да се извади за оттичане на излишната дъждовна вода
- Има възможност да се поръча с LED подсветка

389.99 лв.
цена без ДДС: 324.99 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Lechuza
  • Код: 674451
Преглеждания: 267

Опции

на 12 вноски по 38.39 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.