МЕНЮ
Вашата количка

Саксия с напоителна система Lechuza - Cararo

Саксия с напоителна система Lechuza - Cararo

Саксиите от серията Cararo са подходящи за проектиране на динамични пространства. Като разделител на стая, голямата кашпа е идеална за разграничаване или визуално структуриране на помещения. Например Cararo може да се използва за създаване на зони за работа или почивка, които хармонично се интегрират в пространството.


Благодарение на ролките, които са скрити в основата на кашпата, винаги има място за спонтанен редизайн. Ако е необходимо, голямата кашпа може лесно да се премести настрани.


Размери:
- 75 x 30 x 43 см

Съдържание: 1 x плантер, 1 x облицовка на плантера, 1 x система за вътрешно напояване и 1 x индикатор за нивото на водата


Характеристики:
- Материал: висококачествена пластмаса (PP)
- Размери на плантера: 69 x 23,5 см
- Резервоар за вода: 10 л
- Обем на саксията: 52 л
- UV устойчивост
- Лека
- Нечуплива
- Подходяща за растения с височина около 80 см
- Дълбочина на засаждане: 27 см

349.99 лв.
цена без ДДС: 291.66 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Lechuza
  • Код: 952241
Преглеждания: 54

Опции

на 12 вноски по 34.45 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.