МЕНЮ
Вашата количка

Саксия с напоителна система Lechuza - Cube Color Triple

Саксия с напоителна система Lechuza - Cube Color Triple

Добавянето на зеленина към балкона никога не е било по-лесно. CUBE Color Triple предлага място за три саксии за отглеждане и е лесен за използване без пресаждане. Това ускорява засаждането на декоративно цъфтящи растения или практични билки. А благодарение на фитилната система LECHUZA те получават точното количество вода в продължение на много седмици.


Не е нужно да пресаждате растенията, защото самополивната система на Lechuza надеждно снабдява билките в саксията с вода. Сложете фитила в саксията с билки, поставете я в Cube Color Triple и налейте вода. Водният резервоар ще снабдява растенията с необходимото количество вода и хранителни вещества за оптимален растеж.


Размер:
- 14 x 40 x 13,5 см

Съдържание: 1 x плантер, 1 x облицовка на плантера, 1 x система за вътрешно напояване и 1 x индикатор за нивото на водата


Цветове: Бял, Шисти, Пясъчно кафяв


Характеристики:
- Самополивна ситема със стик
- Индикатор за нивото на водата
- Растенията се поставят без нужда от пресаждане
- Висококачествена пластмаса с матова повърхност (PP)
- Лека
- Нечуплива
- UV устойчивост
- Резервоар за вода: 1л
- Размери на плантера: Ф10-12 см
- Максимална височина на растението: 25см

59.99 лв.
цена без ДДС: 49.99 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Lechuza
  • Код: 996425
Преглеждания: 38

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.