МЕНЮ
Вашата количка

Саксия с напоителна система Lechuza - Cubico Alto

Саксия с напоителна система Lechuza - Cubico Alto

Cubico Alto добавя стилни дизайнерски акценти във входните зони, жилищните помещения, фоайетата и заседателните зали. Тънкият плантатор с пиедестал, наличен в седем цвята, може да бъде подреден като отделна кашпа или в група.


Напоителната система на LECHUZA ще осигури перфектно водоснабдяване на растенията. Саксията със система за вътрешно напояване, автоматично се грижи за вашите растения, като гарантира, че те ще получават необходимото количество вода и хранителни вещества, необходими за оптимален растеж.


Размер:
- 39.5 x 39.5 x 105 см


Съдържание: 1 x плантер, 1 x облицовка на плантера, 1 x система за вътрешно напояване и 1 x индикатор за нивото на водата


Цветове: Кафяв гланц, Въглен металик, Червен гланц, Еспресо металик, Бял, Черен, Сребърен металик


Характеристики:

- Материал: Висококачествена пластмаса (PP)
- За употреба на закрито
- UV устойчивост
- Лека
- Нечуплива
- Размери на плантера:34.5 x 34.5 см
- Резервоар за вода: 7.5 л
- Обем на саксията: 31 л
- Максимална височина на растенията: 100 см
- Дълбочина на засаждане: 28 л

499.99 лв.
цена без ДДС: 416.66 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Lechuza
  • Код: 2234841
Преглеждания: 36

Опции

на 12 вноски по 49.22 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.