МЕНЮ
Вашата количка

Саксия с напоителна система Lechuza - Green Wall Home Kit

Саксия с напоителна система Lechuza - Green Wall Home Kit

Пресните зеленчуци са съществена част от здравословното готвене. С плантерите Green Wall Home Kit от LECHUZA мигновено се създава спестяваща място и привличаща вниманието градина с билки.


Благодарение на практичните магнитни скоби, 3-те плантера лесно се прикрепят към съответната магнитна лента на стената. Висококачествените, изключително здрави магнити осигуряват сигурно закрепване. С елегантните си матови цветове и фино изработена структура, саксиите за билки задават собствен стил в кухнята, създавайки малки висящи градини на необичайни места. Саксиите могат да бъдат подредени по желание и дори да се използват като поставки за кухненски прибори. Дори и в най-малката кухня има достатъчно място за свежи идеи!


Не е нужно да пресаждате растенията, защото напоителната система на Lechuza надеждно снабдява билките в саксията с вода. Сложете фитила в саксията с билки, поставете я в Cube Color Triple и налейте вода. Водният резервоар ще снабдява растенията с необходимото количество вода и хранителни вещества за оптимален растеж.


Размер:
- 48 x 15 x 14 см

Съдържание: 3 x плантер, 3 x облицовка на плантера, 3 x система за вътрешно напояване и 3 x индикатор за нивото на водата, 3 х магнитни скоби, 1 х мерален прът


Цветове: Бял, Шисти


Характеристики:
- Материал: Висококачествена пластмаса (PP)
- Общи размери (Д x Ш x В): 48 x 15 x 14 cм
- Размери на всеки плантер (Д x Ш x В): 14 x 14 x 13,5 см
- Резервоар за вода: 3 x 0,4 л
- За употреба на закрито
- Устойчив на замръзване
- UV устойчивост
- Лек
- Нечуплив
- С магнитни скоби
- Размери на металния прът (Д х Ш): 48 х 10 см
- Размери на магнитните скоби (Д x Ш): 14 x 4 см
- Подходящ за растения с максимална височина 20 см
- Максималното общо тегло на плантера CUBE Color 14 с растенията и водата не трябва да надвишава 1,75 кг (3,85 lbs)
- Доставката включва три саксии с магнитни скоби, метален прът, три подложки за саксиите, напоителна система с фитил и индикатори за нивото на водата
- Диаметър на подложката на всеки плантер: 12 см
- Лесно транспортиране
- Може да се заменя на място и лесно се премества за зимно съхранение

159.99 лв.
цена без ДДС: 133.33 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Lechuza
  • Код: 521441
Преглеждания: 51

Опции

на 12 вноски по 15.75 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.