МЕНЮ
Вашата количка

Стойка за чадър - 29

Стойка за чадър - 29

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Стойка за чадър, отличаваща се с естетика и функционалност. Основата за чадър е изработена от високоякостен бетон и естествена разноцветна мозайка. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определени размери.

Бетонът е релефен и комбиниран с метална конструкция, която също предлага вариации от цветове. Металът е галванизиран и прахово боядисан. Тези технологични методи го предпазват от корозия и удължават експлоатационните му характеристики. За районите с още по-агресивни атмосферни условия се предлага и допълнителна обработка с епоксиден грунд. Всички свързващи елементи са от неръждаема стомана. Металната конструкция предлага също и във вариант от неръждаема стомана.

Посочените характеристики гарантират здравина, устойчивост, безопасност и дълга експлоатация на изделието. Елегантно екстериорно  решение  за обзавеждане на къмпинг зони, хотели, курорти, ваканционни селища, плажове и басейни. Практично допълнение за различни градски паркови пространства, както и за вашия дом и градина.

Характеристики:
- Диаметър: 65 см
- Мита мозайка: Сиво
- Метални елементи по RAL: 7024
- Тегло: 95 кг

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

652.10 лв.
цена без ДДС: 543.42 лв.
Преглеждания: 1771
на 12 вноски по 64.19 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.