МЕНЮ
Вашата количка

Велостойка - 167

Велостойка - 167

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Разпродажба! До изчерпване на количествата! Велостойка изработена в комбинация от високоякостен бетон и метал. Два материала съчетаващи здравина и стабилност. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура съдържа натурални мраморни или гранитни камъни. Те  могат да се съчетават в различни цветове и са с точно определена големина.

Бетонната повърхност е релефна и допълнително защитена с лаково покритие. Това прави изделието още по-устойчиво на агресивните атмосферни условия и намалява отлагането на замърсявания. Металната конструкция е галванизирана и прахово боядисана.

Тези технологични обработки предпазват метала от корозия и удължават експлоатационните му характеристики. Елегантно обзавеждане за офис сгради, административни сгради, училища, университети, метро станции и други обществени зони. Подсигурете своето спокойствие и безопасността на вашия велосипед със стойка за колела 167 на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ.

Характеристики:
- Дължина: 176 см
- Височина: 28 см
- Широчина: 43 см
- Мита мозайка: Сиво
- Метални елементи по RAL: 7024
- Тегло: 70 кг
- Налични 2 бр.

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

433.65 лв.
цена без ДДС: 361.38 лв.
Преглеждания: 1194
на 12 вноски по 42.69 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.