МЕНЮ
Вашата количка

Хидрофобен шперплат за кофраж - черен

Хидрофобен шперплат за кофраж - черен

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Хидрофобен шперплат за кофраж, съставен от тънки слоеве дървесина, залепени един върху друг под високо налягане и температура. Той има добра здравина, водоотблъскващи свойства и издръжливост на извиване, което го прави подходящ за изграждане на временни кофражни конструкции и лесното му премахване след втвърдяване на бетона.

Шперплата е предназначен за тежък peжим на употреба. Водоустойчивите кофражни платна могат да бъдат използвани 3-4 пъти от всяка страна при максимално ефективна употреба, при спазване на инструкциите за съхранение и ползване. Запазват целостта си по дълго време, ако се използва кофражно масло. То спомага до голяма степен за запазването на кофражните платна.Приложение:
Материалът може да се употребява многократно и има висока устойчивост на напукване, свиване, огъване, както и висока устойчивост на натоварване. Използва се за хоризонтален, вертикален кофраж, както и за кърпежи по плочите. Водоустойчивият шперплат е подходящ, както в строителството така и за направа на подиуми, сцени, преместваеми конструкции и много други. 


Характеристики:
- Дебелина: 20 мм
- Ширина: 1220 мм
- Височина: 2440 мм
- Покривност: 2,9768 кв.м / лист


Изображенията са илюстративни!

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!


ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

54.60 лв.
цена без ДДС: 45.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 071688
Преглеждания: 2313

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.