МЕНЮ
Вашата количка

Кофражно масло - ДЕКОФРИН 120 OE

Кофражно масло - ДЕКОФРИН 120 OE

ДЕКОФРИН 120  представлява високо ефективна готова за употреба емулсия на база органични и неорганични компоненти, минерално масло, съдържащи инхибитори на корозията. Кофражното масло е гоово за употреба, предназначено за обмазване на метални и пластмасови кофражни форми за производство на бетонни и стомнобетонни елементи и изделия.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг
- Разходна норма: 100-200 мл/кв.м
- Готово за употреба
- Предимства и начин на употреба (виж тук)

Предимства:
- Нанасяне върху хоризонтални и вертикални повърхности
- Приложение върху всякакъв вид кофражни форми
- Не влияе върху сцеплението на бетоновата повърхност със следващо покритие
- Инхибира корозията при стоманени кофражни форми
- Осигурява гладка бетонова повърхност след декофриране
- Лесно и бързо нанасяне

21.50 лв.
цена без ДДС: 17.92 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Tekom
  • Код: 033435
Преглеждания: 2091

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.