МЕНЮ
Вашата количка

Огнеупорно лепило на шамотна основа

Огнеупорно лепило на шамотна основа

Огнеупорно лепило на база специални огнеупорни цименти, пълнители и полимери. Подходящо за направа на камини, печки, барбекюта, също и за залепване на огнеопорни тухли. Разфасовка от 5 кг.

Начин на употреба: Към съдържанието на опаковката добавете чиста вода  и разбъркайте до получаването на хомогенна смес без бучки. Оставете 15 -20 минути да узрее, след което лепилото е готово за употреба.

7.80 лв.
цена без ДДС: 6.50 лв.
  • Наличност: Предстоящо зареждане
  • Вар-пром
  • Код: 057111
Преглеждания: 384

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.