МЕНЮ
Вашата количка

Разтвор за ремонт на бетон Geolite 40 - KERAKOLL

Разтвор за ремонт на бетон Geolite 40 - KERAKOLL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Разтвор за ремонт, запълване и защита на нарушения в бетонови елементи и стоманобетонови конструкции. Подходящ за поправка на пукнатини, процепи и дупки в греди, стълбове, плочи, балконски рафтове, рампи, архитектурен бетон, декоративни елементи, корнизи.

Изключително висока якост – 2 см от продукта съответства на 20 см бетон. Идеален за работа при ниски температури и при необходимост от бързо пускане в експлоатация. Боядисване след 4 часа. Екосъвместим, сертифициран, минерален, тиксотропен георазтвор, идеален за GreenBuilding.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг / 25 кг
- Бързо втвърдяване 40 мин.
- Тиксотропен
- Разходна норма: 17 кг/кв.м за 1 см слой

*Техническа карта (виж тук)
*Каталог (виж тук)


21.95 лв.
цена без ДДС: 18.29 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KERAKOLL
  • Код: 064767
Преглеждания: 3331

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.