МЕНЮ
Вашата количка

Камък облицовъчен - Slate Kavalas Extra

Камък облицовъчен - Slate Kavalas Extra

Облицовъчен камък Slate Kavalas Extra сиво-син, допълнително оформен. Естествен шистов камък от района на гр. Кавала. Възможно е леко изменение в размерите и цвета поради особеностите на материала.


Характеристики:
- Материал: Естествен шистов камък 
- Повърхност: Естествена
- Размери: Многоъгълни парчета с неправилна форма с различни размери 
- Средна дебелина: 1 – 3 см

Употреба: настилки на закрити и открити площи като улици, площади, тротоари, алеи, вътрешни дворове, балкони, басейни. Подходящ е и за облицовки, оформяне на градини, калдъръми, паважи, каменни подове и настилки, естествени каменни подове и настилки, настилки за външни и вътрешни подове.

Тази промоция изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
22.12 лв.
19.90 лв.
цена без ДДС: 16.58 лв.
  • Наличност: В наличност
  • AKROLITHOS
  • Код: 041115
Преглеждания: 453

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.