МЕНЮ
Вашата количка

Камък за декорация Мозайка Бяла - Биг Бег

Камък за декорация Мозайка Бяла - Биг Бег

Трошено-каменната мозайка се използва в градината или двора, като с нея се изграждат красиви алеи, пътеки или се използва за декорация на различни фонтани, чешми, саксии и др. Поставя се директно върху почвата с препоръчителна дебелина на слоя около 10 см. Възможно е леко изменение в размерите и цвета поради особеностите на материала.

*Камъкът се предлага и в опаковка от 25 кг. Ако желаете да поръчате по-малко количество камък, може да поръчате тук.

Опаковка:
Биг Бег (1300-1500 кг)

Цената е валидна за покупки на камък на цял Биг Бег. Количеството камък във всеки Биг Бег варира между 1300-1500 кг, като преминава през контролно премерване.

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!0.32 лв.
цена без ДДС: 0.27 лв.
  • Наличност: В наличност
  • AKROLITHOS
  • Код: 025581
Преглеждания: 2351

Опции

Този продукт има минимално количество на поръчка 1200

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.