МЕНЮ
Вашата количка

Габион цветарник

Габион цветарник

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Габион цветарник, изработен от усукана метална мрежа, предназначен за запълване както с камъни, така и с други естествени или изкуствени материали. Чудесен избор за  засаждане на декоративни растения, както и за обозначаването на малки градинки за цветя. 


Характеристики:
- Размер: Виж в опцията!
- Дебелина на тела: 3 мм (4 мм при индивидуална поръчка)
- Включени скоби и обтегачи
- Електозаварени
- Размер на отвора: 5 х 5 см (3 х 3 см / 5 х 10 см при индивидуална заявка)


* Възможност за изработка по индивидуална заявка на клиент! 


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
123.75 лв.
105.19 лв.
цена без ДДС: 87.66 лв.

Спестявате: 18.56 лв. / бр.

  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 41820
Преглеждания: 678

Опции

на 12 вноски по 10.35 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.