МЕНЮ
Вашата количка

Енергиен Блок ЕБ 12 - Младост

Енергиен Блок ЕБ 12 - Младост

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Енергиен блок - Младост, ЕБ 12. Енергийните тухли дават възможност за икономично и бързо строене, добра звукоизолация, добро акумулиране на топлина, пожароустойчивост. Всички продукти притежават знака СЕ (Директива на ЕС за строителни продукти 89/106/ЕЕС), издаден от CIES.

Характеристики:
- Размери: 12/33/23.8 см
- JNF: 5.56
- Тегло: 6.95кг
- Разходна норма: 13 броя/ кв.м
- Топлоизолация (ʎ₁₀, dry, mat)(w/mk): 0.27
- Твърдост на огъване: 10.90 N/мм2
- Количество в палет: 144 бр
- Тегло на палета: 1020кг

* Каталог: (виж тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

1.62 лв.
цена без ДДС: 1.35 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Mladost
  • Код: 047035
Преглеждания: 4674

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.