МЕНЮ
Вашата количка

Вентилационно тяло с отвор Ф180 - Керамично КЕБЕ

Вентилационно тяло с отвор Ф180 - Керамично КЕБЕ

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Керамично вентилационно тяло със страничен отвор. Гръцки керамични тела KEBE, подходящи за изграждането на вентилационни и коминни системи. Керамичните материали са издръжливи на високи температури и химически влияния, което ги прави подходящи за различни среди.


Характеристики:
- Размер: 240 х 240 х 330 мм
- Диаметър: 180 мм
- Страничен отвор диаметър: 150 мм


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

11.30 лв.
цена без ДДС: 9.42 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KEBE
  • Код: 059219
Преглеждания: 746

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.